Premies van verzekeringen

Van terugbetalingen tot het verlagen van uw premies, wat u moet weten over uw autoverzekeringskosten

Als u minder rijdt of zoals te verwachten thuis werkt, kunt u mogelijk een premievergoeding krijgen

Als u minder rijdt of naar huis werkt vanwege het voorzienbare, dan kunt u mogelijk een premium terugbetaling (PA) krijgen

Er werd onlangs een waarschuwing gedeeld via sociale media – om autowielen te controleren op vogelnesten voordat u uw auto start.

Door deze crisis zijn veel mensen hun baan kwijtgeraakt en dat zal voor de meesten een zware financiële last zijn. Als u geen auto nodig heeft omdat u niet meer pendelt, denk dan goed na voordat u de verzekering opzegt. https://www.aansprakelijkheidsverzekering.com vind je alle informatie.

Daarom is het geen verrassing dat verzekeraars veel geld hebben bespaard door maandenlang thuisblijven van chauffeurs en veel minder ongevallen.

Kan ik een kattenverzekering afsluiten?

Als uw auto nauwelijks over de lockdown is gegaan, kan uw verzekeraar ermee instemmen u een terugbetaling aan te bieden. Immers, hoe minder u heeft gereden, hoe kleiner de kans dat u een ongeluk heeft gehad.

Fietsers krijgen voorrang op auto’s na vergrendeling, zegt Grant Shapps

Sommigen hebben dit automatisch gedaan, maar als de uwe dat niet heeft gedaan, belt u ze op en vraagt ​​u om een ​​verlaging van uw premie voor de maanden waarin u bent getroffen. Kattenverzekering vergelijken met de normale.

Het land sloot af en de kosten van autoverzekeringen begonnen te dalen toen verzekeraars een daling van de claims zagen.

Uit een door Consumer Intelligence uitgevoerde analyse blijkt dat de premies de afgelopen drie maanden met gemiddeld 1,4 procent zijn gedaald. Over het algemeen zijn ze het afgelopen jaar echter met 2,7 procent gestegen en de gemiddelde premies bedragen nu £ 876 – dus nog steeds erg prijzig voor sommige chauffeurs.