Featured

Zakelijk versus persoonlijk leasen: waar moet u rekening mee houden voor uw bedrijf?

Nu meer werknemers het openbaar vervoer willen vermijden tijdens de pandemie, overwegen bedrijven en consumenten andere opties om zich te verplaatsen, waaronder autoleasing.

Autoleasing kan een kosteneffectieve en probleemloze manier zijn om in een gloednieuwe auto of bestelwagen te rijden, waardoor zorgen over de waardevermindering van het voertuig en de noodzaak om de volledige kosten van de auto te betalen worden weggenomen.

 

Maar is het fiscaal efficiënter om een ​​auto persoonlijk of via uw BV te leasen? John Wilmot, CEO en oprichter van LeaseLoco legt uit dat hoewel er geen definitieve goede of verkeerde route is, er enkele belangrijke voordelen en beperkingen zijn die u moet overwegen voordat u een beslissing neemt om ervoor te zorgen dat u uiteindelijk de beste deal krijgt. Prive lease vergelijken op leaseauto.net.

 

 

Met een zakelijke lease kunnen bedrijven hun voertuigen financieren met een minimale aanbetaling in wat vaker wel dan niet een goedkoper alternatief is voor het kopen van de auto met een PCP-lening. Bij zowel zakelijke als persoonlijke leaseovereenkomsten moet u rekening houden met factoren zoals de looptijd van de overeenkomst, het vereiste aantal kilometers en het budget, maar belastingen spelen ook een sleutelfactor in met name zakelijke leaseovereenkomsten.

 

Een van de belangrijkste dingen die u moet overwegen, zijn drie lelijke letters die u waarschijnlijk al kent: BIK (voordeel van alle aard). Het verwijst naar alle extra’s of secundaire arbeidsvoorwaarden die zijn inbegrepen in het pakket van een werknemer en die zowel in persoonlijke als werktijd worden gebruikt – in dit geval een bedrijfswagen. Het is waarschijnlijk de grootste beïnvloeder van uw beslissing om een ​​zakelijke lease te nemen in plaats van een persoonlijke lease.

 

BIK kan worden gebaseerd op een aantal variabelen, zoals de waarde van de auto, de persoonlijke belastingschijf van de bestuurder en de CO2-uitstoot van de auto. Veel bedrijven zullen daarom proberen de BIK-belasting voor automobilisten zo laag mogelijk te houden. In sommige gevallen kunt u het belastingbedrag dat u betaalt verlagen door het voertuig parttime te gebruiken en bij te dragen in de kosten van de auto.

 

Met zakelijke huurovereenkomsten zullen veel bedrijven de helft van de betaalde btw over de maandelijkse huurkosten van voertuigen kunnen terugvorderen. Als uw auto bijvoorbeeld € 200, – per maand plus btw kost, kunt u € 20, – per maand besparen als u deze betaalt via een zakelijk huurcontract; dit kan een belangrijke factor zijn wanneer de maandelijkse kosten beginnen te stijgen. Voor bestelwagens en pick-ups wordt het nieuws nog beter, aangezien 100% herstelbaar is. Automaat prive lease is veilig.

 

Het dilemma van het voertuigtype

Het voertuigtype is ook belangrijk om te overwegen bij het kijken naar een lease-overeenkomst, aangezien de BIK op een busje of pick-up anders wordt berekend dan op een auto. Voor bestelwagens wordt de belasting berekend volgens een vast tarief, waarbij geen rekening wordt gehouden met de CO2-uitstoot en de waarde. Momenteel is het vaste tarief £ 3.490 en gebruikers zullen 20 tot 40% van dit tarief moeten betalen, afhankelijk van uw persoonlijke belastingschijf. Kiezen voor een busje of pick-up kan daarom een ​​goede optie voor u zijn als dit past bij uw assortiment en zakelijke behoeften, en als u minder belasting betaalt.

 

Als alternatief kan een elektrische of hybride auto het beste bij u passen. In juni 2019 werd het VK de eerste grote economie die een netto CO2-nuldoelstelling in de wet opnam, met 2050 als deadline. Dit niveau van verandering vereist nu actie, dus het is geen verrassing dat auto’s een impact hebben op uw motorrijwiel op basis van hun CO2-uitstoot, en dat zal uw zakelijke lease-zoektocht uiteindelijk richten op elektrische en hybride voertuigen die binnen een economisch aanvaardbaar niveau vallen. Het resultaat is dat alle benzine- en dieselauto’s, niet-hybride auto’s, goedkoper worden als persoonlijke lease, betaald uit het netto-inkomen.

 

Laten we, om dit voordeel in de praktijk te zien, eens kijken naar een EV die beschikbaar is om te leasen op de grootste vergelijkingssite voor autolease in het VK, LeaseLoco. De Hyundai Kona 100kw Premium 39kWh kost £ 34.750 om direct te kopen. Op het moment van schrijven is de auto beschikbaar voor lease voor £ 234,93 + btw per maand gedurende drie jaar. Bedrijven kunnen daarom de helft van de btw terugvorderen, waardoor de kosten voor het bedrijf slechts £ 258,42 per maand bedragen.

 

We vroegen het Amar van Empire Van Hire Birmingham, die sinds de oprichting van het bedrijf in 2014 veel bestelwagens en voertuigen heeft gehuurd en bezat. Hij zei: “Het leasen van een bestelwagen kan een van de beste investeringen zijn die u voor uw bedrijf doet en kan nieuwe kansen bieden. zonder uw cashflow te schaden.

 

Hoe zit het met uw loonpakket?

Er zijn ook werkgeversbijdragen voor de volksverzekeringen (NIC) die je moet betalen, maar als je een autovergoeding als salaris neemt, geldt dat ook, dus het maakt geen verschil in kosten voor het bedrijf. Als u een Engelse belastingbetaler met een hoger tarief bent, geeft het nemen van £ 258,42 als salaris per maand u £ 149,89 na PAYE en NIC van 42%. Bijgevolg komen de werkelijke kosten voor de automobilist in dit voorbeeld uit op minder dan £ 150 per maand voor een auto met een catalogusprijs van bijna £ 35.000: een goed idee als de EV-reeks geschikt is voor uw behoeften. Ook hoeft er geen wegenbelasting te worden betaald, vaak zijn er weinig tot geen servicekosten op een EV, en is de auto ook gegarandeerd gegarandeerd. Zelfs voor een belastingbetaler met een normaal tarief resulteert dit in feite in een besparing van 32% belasting, wat een effe creëertctive maandelijkse kosten van £ 175,73.

 

Voor het belastingjaar 2020-2021 hebben volledig elektrische voertuigen nul procent BIK om de plannen van de regering voor een groenere en duurzamere economie te ondersteunen. Voor het boekjaar 2021-2022 stijgt het tarief voor emissievrije auto’s naar één procent en het jaar daarop naar twee procent. Zelfs met deze uiteindelijke stijgingen is de impact op de besparingen nog steeds enorm en kan de bestuurder voor een relatief lage prijs een duurzamer, duurzamer voertuig aanschaffen. In het bovenstaande voorbeeld zou een stijging van één procent van de BIK resulteren in slechts £ 11,58 per maand extra in het tweede jaar en slechts £ 23,16 per maand in het derde jaar. Hoewel de BIK zo laag staat op EV’s, is de impact duidelijk aanzienlijk. Voor het bovenstaande auto-voorbeeld zou de automobilist £ 486,07 bruto-inkomen per maand moeten verdienen om de auto te betalen via een persoonlijke lease.

 

Over het algemeen moet u beoordelen waarvoor u het voertuig gaat gebruiken, het vereiste rijbereik en hoe dat van invloed kan zijn op uw belastingen. Als u een voertuig nodig heeft met een hoge CO2-uitstoot of een hoge waarde, is privé leasen wellicht de meest kosteneffectieve optie. Kiest u echter voor een elektrische auto, dan is zakelijk leasen wellicht de beste optie. Uiteindelijk moet u de voordelen en de geschiktheid van het voertuig voor u en voor het bedrijf afwegen.

 

Featured

Haal je rijbewijs

ICBC moet de wegtests voor klasse 5-, 6- en 7-licenties nog hervatten, maar het zou een goed idee zijn om hierop voorbereid te zijn.

Dat is de boodschap van de mede-eigenaren van de All Weather Driving School, Daryle en Sue Greenizan, die hun huidige en potentiële klanten eraan herinneren om hun lessen op een rij te zetten voor een naadloze overgang naar de vrijheid van de bestuurder.

Scooter theorie

Er zijn lespakketten beschikbaar, maar klanten van de All Weather Driving School kunnen zoveel of zo weinig lessen kiezen als ze willen. Ouders kunnen één les kopen om het vaardigheidsniveau van hun kind te beoordelen, of een klant kan een volledige door ICBC goedgekeurde opleiding voor afgestudeerde licentieprogramma’s kopen die bestaat uit 18 uur theorie en 14 uur instructie in de auto. In deze cursus is de bedrijfswagen zonder extra kosten inbegrepen voor hun rijexamen. scooter theorie examen op jonge leeftijd.

All Weather Driving School is een familiebedrijf in Kelowna dat op 1 juni heropend is na de sluiting vanwege de COVID-19-pandemie. Alle veiligheidsmaatregelen zijn getroffen om de veiligheid van iedereen tijdens rijlessen te waarborgen. De student en instructeur dragen allebei maskers, desinfectiemiddel wordt op elke aanraakzone gespoten, evenals de stoelhoezen, en de ramen worden opengehouden voor luchtcirculatiedoeleinden.

Motor theorie

Het All Weather Driving School-team, geleid door de Greenizans, heeft samen 85 jaar leservaring in Kelowna en klanten kunnen een mannelijke of vrouwelijke instructeur kiezen. motor theorie oefenen online voor makkelijk examen.

‘We hebben een mooie mix van ouderwets onderwijs en ook nieuwe methoden en technieken’, zegt Daryle.

Ongeveer 70% van de klanten van All Weather zijn tieners die op zoek zijn naar hun eerste licentie, terwijl de andere 30% afkomstig is uit een breed deel van de samenleving. Sommigen zijn internationale universiteitsstudenten, anderen zijn senioren en dan zijn er volwassenen die Kelowna nieuw zijn en nog nooit eerder hebben gereden omdat ze in grote steden woonden met efficiënte transportsystemen.

Featured

Premies van verzekeringen

Van terugbetalingen tot het verlagen van uw premies, wat u moet weten over uw autoverzekeringskosten Als u minder rijdt of zoals te verwachten thuis werkt, kunt u mogelijk een premievergoeding krijgen Als u minder rijdt of naar huis werkt vanwege het voorzienbare, dan kunt u mogelijk een premium terugbetaling (PA)…

Featured

Onveilige servers lekten gegevens van miljoenen gebruikers van datingsites en apps

Uit onderzoek van WizCase is gebleken hoe servers die zijn gekoppeld aan een aantal datingsites en apps de persoonlijke gegevens van miljoenen gebruikers aan derden hebben gelekt vanwege lakse beveiligingsprotocollen.

Alleen al in juli vond het beveiligingsbedrijf servers voor 5 datingsites en apps over de hele wereld, namelijk CatholicSingles [.] Com, Spyxx [.] Com, Yestiki [.] Com, Blurry dating-app, evenals Charincharin.net en kyuun -kyuun.com die de persoonlijke gegevens van miljoenen gebruikers wereldwijd blootlegde.

Persoonlijke gegevens van gebruikers van datingsites en apps die werden getoond, waren echte namen, factuuradressen, e-mailadressen, telefoonnummers, privéberichten en andere details. Al deze details stellen gebruikers bloot aan chantagepogingen, identiteitsdiefstal, phishing-zwendel en stalking door cybercriminelen en fraudeurs. lexa dating is zeer beroemd.

De Amazon-bucket geassocieerd met CatholicSingles [.] Com lekte echte namen, e-mailadressen, factuuradressen, telefoonnummers, leeftijd, geslacht, beroep en opleidingsgegevens van duizenden Amerikaanse burgers. De bucket bevatte in totaal 50.000 records met persoonlijke gegevens zoals haar- en oogkleur, betalingsmethoden en activiteitenniveaus.

 

WizCase heeft ook een ElasticSearch-server gevonden die is gekoppeld aan Spyxx [.] Com die 123.000 records heeft blootgelegd, waaronder e-mail, wachtwoorden met duidelijke tekst, telefoonnummers, geboortedata, geslacht en opleiding. Spyxx [.] Com is de maker van de Congdaq / Kongdak dating-app die wordt gebruikt door Zuid-Koreaanse netizens.

 

Blurry, een andere Koreaanse dating-app ontwikkeld door hyperitycorp.com, lekte 70.000 gegevensrecords die privéberichten tussen gebruikers bevatten, evenals persoonlijke informatie zoals Instagram-handvatten en telefoonnummers. Novamora is bekend,

 

Tijdens hun onderzoek stuitten de onderzoekers ook op een 352MB MongoDB-server van Yestiki [.] Com die 4.300 records bevatte, waaronder telefoonnummers, namen, adres- en GPS-locatiegegevens van datalocaties, gebruikersbeoordelingen, activiteitenlogboeken, Foursquare geheime sleutel-ID’s, en meer.

 

Ze vonden ook een verkeerd geconfigureerde ElasticServer met 102.000.000 records van twee Japanse dating-apps Charin en Kyuun. De server heeft gebruikers-ID’s, informatie over mobiele apparaten, e-mailadressen en wachtwoorden gelekt, zowel gehasht als cleartext.

 

Het beveiligingsteam van WizCase vond ook nog eens 6 onbeveiligde servers met informatie van verschillende dating-apps en -sites, maar kon de eigenaren van de servers niet identificeren. De servers hebben informatie opgeslagen zoals namen, stad, geslacht, geboorteplaats, leeftijd, opleiding, inkomensgegevens, burgerlijke staat, details over auto en huis en lengte. Al deze informatie is verkregen van datingsites en apps zoals Zhenai, Say Love, Netease, Love Chat en Companion.

 

Anurag Kahol, CTO van Bitglass, reageerde op de ontdekking van een aantal onbeveiligde servers die zijn gekoppeld aan datingsites en apps, en vertelde TEISS dat het voor buitenstaanders niet veel moeite kost om onbeveiligde databases te vinden en toegang te krijgen tot gevoelige informatie. In feite zijn er nu tools die zijn ontworpen om misbruik van verkeerde configuraties binnen IT-middelen zoals ElasticSearch-databases te detecteren.

 

“Vanwege deze tools (en de voortdurende onzorgvuldigheid van bedrijven als het gaat om cybersecurity), is misbruik van verkeerde configuraties steeds populairder geworden als aanvalsvector in alle industrieën. Dergelijke kwetsbaarheden kunnen een grote bedreiging vormen voor gegevensbeveiliging, het welzijn van betrokkenen, naleving van regelgeving, en merkreputatie.

 

“Zelfs bedrijven met beperkte IT-middelen moeten de volledige verantwoordelijkheid nemen voor het beveiligen van gebruikersgegevens – er is geen excuus voor nalatige beveiligingspraktijken zoals het blootstellen van databases. Als zodanig moeten ze zich wenden tot flexibele, kosteneffectieve oplossingen die gegevenslekken kunnen voorkomen.

 

“Bijvoorbeeld cloud access security brokers (CASB’s) met functies als cloud security posture management (CSPM), preventie van gegevensverlies (DLP), analyse van gebruikers- en entiteitsgedrag (UEBA) en versleuteling van gegevens in rust. Het is alleen met dit soort mogelijkheden waarvan een onderneming zeker kan zijn dat de gegevens echt veilig zijn, ‘voegde hij eraan toe

 

Featured

Van superprime tot diepe subprime, hier zijn de 5 kredietscategorieën die u moet kennen

CNBC Select verdeelt de vijf kredietscore-niveaus van verschillende soorten leners en hoe uw kredietprofiel uw toegang tot krediet kan bepalen.

Geldschieters die u krediet verlenen – of het nu gaat om een ​​autolening of een nieuwe creditcard – kijk naar uw kredietscore om te beslissen hoe waarschijnlijk het is dat u terugbetaalt wat u leent. Uw credit score daalt tussen 300 (slecht) en 850 (uitstekend).


 

Maar om kredietbeslissingen eenvoudiger te maken, categoriseren financiële instellingen wat voor kredietnemer u bent door consumenten in vijf categorieën te verdelen op basis van kredietscore.

 

Als u een credit score heeft, valt uw profiel in een van de volgende categorieën: superprime, prime, bijna prime, subprime en deep subprime.

 

Deze namen beschrijven waar u aan toe bent in vergelijking met de soorten kredietnemers die in aanmerking komen voor de beste of ‘beste’ rentetarieven en financiële producten.

 

De afgelopen decennia zijn banken onder de loep genomen omdat ze deze categorisaties gebruikten om discriminerende hypotheekleningen en roofzuchtige leningen (gekenmerkt door onredelijke vergoedingen, tarieven en betalingen) te rechtvaardigen – twee kwesties die centraal stonden in de subprime woningcrisis van 2008.

 

De categorisaties zijn echter bedoeld om zowel geldschieters als leners te helpen begrijpen voor welke soorten kredietproducten u in aanmerking komt, voor welk risico beide partijen lopen en hoe voorwaarden zoals APR en de omvang van uw lening worden bepaald.

 

Dus voordat u geld leent, is het handig om te weten wat voor lener u momenteel bent.

 

Gebruikmakend van de meest recente gegevens van het federale Bureau voor financiële bescherming van consumenten (CFPB), deelt CNBC Select de vijf verschillende soorten kredietnemers op kredietscore uit. Hieronder bekijken we de kredietscores waaruit deze vijf categorieën leners bestaan, waarom het ertoe doet en wat voor soort creditcardopties u waarschijnlijk ter beschikking staan.

 

Uitsplitsing van kredietscores

Het CFPB Consumer Credit Panel definieert de vijf verschillende soorten leners volgens de volgende kredietscore-bereiken.

 

Diepe subprime: kredietscores onder de 580

Subprime: kredietscores tussen 580 en 619

Bijna prime: kredietscores tussen 620 en 659

Prime: kredietscores tussen 660 en 719

Superprime: kredietscores van 720 of hoger

Deze definities kunnen per organisatie verschillen. Zo classificeerde het kredietbureau Experian subprime-leners met FICO-kredietscores tussen 580 en 669. Een hoofdlener is in dat geval iedereen met een score boven de 669.

 

Een goede vuistregel is dat iedereen met slechte, eerlijke of gemiddelde kredietscores wordt beschouwd als subprime-kredietnemers, terwijl degenen met een goede of uitstekende kredietwaardigheid als prime worden beschouwd.

 

Waarom het uitmaakt

Het is niet alleen belangrijk om te weten welk risiconiveau u aan kredietverstrekkers stelt, maar het kennen van uw lenersclassificatie helpt u bij het aanvragen van leningen of creditcards.

 

Tijdens een recessie waarin het krediet krap is, hebben bepaalde leners meer toegang tot nieuw en goedkoper krediet.

 

Superprime- en prime-leners komen eerder in aanmerking voor de beste creditcards, hogere kredietlimieten, lagere rentetarieven en gunstiger voorwaarden. Ze zullen het gemakkelijker hebben om een ​​hbo-opleiding te financieren, een huis te kopen of genereuze aanmeldingsbonusaanbiedingen te verdienen, zoals een inleidende 0% APR-periode.

 

Aan de andere kant zullen subprime- en deep subprime-leners minder snel in aanmerking komen voor nieuwe creditcards en zullen ze waarschijnlijk veel hogere rentetarieven ontvangen of hogere aanbetalingen moeten doen om zoiets als een nieuw huis te financieren.

 

Hoe u uw lenerstype kunt kennen, kan hiervan profiteren

Hoewel een toplener met een goed of uitstekend krediet betere goedkeuringskansen heeft dan iemand die subprime is, zijn er creditcards die specifiek bestaan ​​voor mensen met een slecht krediet of helemaal geen kredietgeschiedenis.

 

Nu u de verschillende soorten leners kent, volgen hier enkele voorbeelden van de beste creditcards voor elke soort, zodat u hun kenmerken kunt vergelijken en contrasteren.

 

Voor diepe subprime- of subprime-leners: als u nieuw bent bij krediet of u werkt aan het opnieuw opbouwen van slecht krediet, begin dan met een beveiligde creditcard. Deze kaarten zijn voor beginners en vereisen geen hoge kredietscore om in aanmerking te komen, maar u zult waarschijnlijk vooraf een borg moeten betalen (meestal $ 200) die dient als uw kredietlimiet. Enkele kaarten om te overwegen zijn de Capital One® Secured voor een lage storting, de DCU Visa® Platinum Secured Credit Card voor een lage variabele APR (als u een saldo bij u heeft, wat we niet aanbevelen) en het OpenSky® Secured Visa® Credit Kaart voor geen kredietcontrole wanneer u zich aanmeldt.

Voor bijna-prime kredietnemers: voor degenen met een redelijk of gemiddeld krediet die nog niet als een “prime” -lener worden beschouwd, maar zich een weg banen, kunt u overstappen van een beveiligde naar een onbeveiligde creditcard. De Petal® Visa®-creditcard biedt geen enkele vergoeding, de Capital One® QuicksilverOne® Cash Rewards-creditcard heeft een cashback-beloningsprogramma en de Capital One® Platinum-creditcard wordt geleverd meth reisvoordelen en geen jaarlijkse vergoeding. Mastercard kaarten kopen.

 

Voor topleners: als u een goede kredietscore heeft, wordt u waarschijnlijk beschouwd als een toplener, die de deur opent naar veel verschillende soorten creditcards. Enkele van onze favorieten zijn de Capital One® Venture® Rewards-creditcard voor reizen, de Chase Freedom® voor een geld-terug welkomstbonus, de Citi Simplicity®-kaart voor een inleidende periode van 0% APR en de Wells Fargo Propel American Express® Kaart zonder jaarlijkse vergoeding en beloningen. American express kaarten kopen.

 

Voor superprime leners: u hoeft geen uitstekende kredietwaardigheid te hebben om in aanmerking te komen voor de beste creditcards, maar het kan u helpen als het gaat om het verdienen van een lagere rente. En als u een uitstekende credit score heeft, kunt u er net zo goed gebruik van maken. De American Express® Gold Card is ideaal voor frequente reizigers, terwijl de Citi® Double Cash Card cashback biedt. Twee populaire kaarten in deze categorie zijn ook de Chase Sapphire Preferred®-kaart en Chase Sapphire Reserve®, die worden geleverd met welkomstbonussen en luxe voordelen.

 

Featured

Binance voegt nieuwe Bitcoin-futures toe nu het Crypto-marktvolume bearish wordt

De timing van de lancering onderstreept het vertrouwen van Binance in het potentieel van de Bitcoin-derivatenmarkt, net op het moment dat analisten waarschuwen voor bearish signalen bij instellingen. Binance platform om te traden is zeer druk. De totale volumes zijn gedaald in de weken na het derde halveringsevenement, ondanks de…

Ontdek het prachtige ‘Huis van Duif’

Welkom bij ons artikel over het pittoreske ‘Huis van Duif’. Dit historische pand, gelegen aan de rand van het bos, is een ware parel die je niet mag missen. In dit artikel nemen we je mee op een virtuele rondleiding door het huis en de omgeving. Ontdek de charme en de geschiedenis van deze unieke plek.

Geschiedenis van het ‘Huis van Duif’

Het ‘Huis van Duif’ dateert uit de 18e eeuw en is gebouwd in opdracht van een rijke koopman. Het landgoed diende oorspronkelijk als jachthuis en later als zomerresidentie voor de adellijke familie Duif. De prachtige gevel en de sierlijke tuinen weerspiegelen nog steeds de grandeur van weleer.

Architectonische details

De architectonische details van het ‘Huis van Duif’ zijn indrukwekkend. De marmeren vloeren, de beschilderde plafonds en de prachtige glas-in-loodramen getuigen van vakmanschap en elegantie. Elke kamer ademt een sfeer van luxe en comfort, en nodigt uit tot ontspanning en verpozing.

Omgeving en activiteiten

Naast het verkennen van het ‘Huis van Duif’ zelf, zijn er tal van activiteiten te ondernemen in de omgeving. Maak een wandeling door het omliggende bos, geniet van een picknick aan de vijver of maak een ritje te paard langs de schilderachtige paden. Voor de liefhebbers van cultuur zijn er in de nabije dorpen diverse musea en galeries te bezoeken.

Verblijf in het ‘Huis van Duif’

Wil je langer van de pracht en praal van het ‘Huis van Duif’ genieten? Dan is het mogelijk om een verblijf te boeken in de luxe gastenkamers. Word wakker met uitzicht op de tuinen, geniet van een uitgebreid ontbijt op het terras en ontspan in de sauna of het zwembad. Een verblijf in het ‘Huis van Duif’ is een ervaring om nooit te vergeten.

Bezoek het ‘Huis van Duif’

Ben je nieuwsgierig geworden naar het ‘Huis van Duif’? Breng dan zeker een bezoek aan deze betoverende plek. Laat je meevoeren door de geschiedenis, de schoonheid en de rust die hier heersen. Het ‘Huis van Duif’ is een oase van rust en inspiratie, waar je even kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven.

Conclusie

Het ‘Huis van Duif’ is een unieke locatie die zeker een bezoek waard is. Of je nu houdt van geschiedenis, architectuur, natuur of gewoonweg wilt genieten van een moment van rust en ontspanning, in het ‘Huis van Duif’ vind je het allemaal. Laat je betoveren door de charme van dit prachtige pand en ontdek de magie die hier rondwaart.

Huis van Duif

Nieuws Lisse Vandaag

De inwoners van Lisse kijken elke dag uit naar het laatste nieuws dat hun stad te bieden heeft. Of het nu gaat om lokale evenementen, politieke ontwikkelingen of culturele hoogtepunten, er is altijd wel iets interessants te melden.

Lokale Evenementen

De agenda van Lisse zit altijd vol met leuke activiteiten voor jong en oud. Van braderieën en markten tot concerten en theatervoorstellingen, er is voor ieder wat wils. Het is dan ook geen verrassing dat de inwoners van Lisse altijd goed op de hoogte willen blijven van wat er allemaal te doen is in hun stad.

Politieke Ontwikkelingen

Ook op politiek gebied staat Lisse niet stil. De gemeenteraad neemt regelmatig belangrijke beslissingen die van invloed zijn op het dagelijks leven van de inwoners. Het is dan ook van groot belang dat het nieuws hierover goed wordt verspreid, zodat iedereen op de hoogte is van wat er speelt in de lokale politiek.

Culturele Hoogtepunten

Met zijn rijke geschiedenis en diverse culturele erfgoed heeft Lisse veel te bieden op cultureel vlak. Van historische gebouwen en musea tot kunsttentoonstellingen en optredens, er is altijd wel iets te ontdekken. Het is dan ook belangrijk dat het nieuws over deze culturele hoogtepunten goed wordt gedeeld, zodat iedereen kan genieten van al het moois dat Lisse te bieden heeft.

Kortom, nieuws Lisse vandaag is van groot belang voor de inwoners van deze bruisende stad. Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Lisse? Neem dan regelmatig een kijkje op nieuws lisse vandaag.

Kopen van Telegram Leden

Telegram is een populaire messaging app die steeds meer gebruikers trekt. Of het nu gaat om persoonlijk gebruik of voor zakelijke doeleinden, het hebben van veel Telegram leden kan erg belangrijk zijn. Maar hoe kun je nu gemakkelijk Telegram leden kopen en wat zijn de voordelen hiervan? In dit artikel…

De benzineprijzen in Spijkenisse

De benzineprijzen zijn de afgelopen jaren enorm gestegen en veel automobilisten in Spijkenisse merken dit aan den lijve. De kosten voor een tank benzine kunnen flink oplopen en vormen een grote kostenpost voor veel mensen. Maar waarom zijn de benzineprijzen in Spijkenisse zo hoog en wat kunnen we eraan doen?

Invloeden op de benzineprijs

De benzineprijs wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder de olieprijs op de wereldmarkt, belastingen en accijnzen, en de marges van oliemaatschappijen en pomphouders. Door schommelingen in de olieprijs kunnen de benzineprijzen van dag tot dag veranderen, wat het lastig maakt om te voorspellen wanneer je het beste kunt tanken.

Concurrentie in Spijkenisse

In Spijkenisse zijn er verschillende tankstations te vinden die met elkaar concurreren op prijs. Dit kan leiden tot prijsoorlogen waarbij de benzineprijzen flink kunnen dalen. Het is dus altijd verstandig om de verschillende tankstations in Spijkenisse met elkaar te vergelijken voordat je gaat tanken.

Alternatieven voor benzine

Met de stijgende benzineprijzen kiezen steeds meer mensen in Spijkenisse voor alternatieven, zoals elektrische auto’s of fietsen. Elektrisch rijden wordt steeds populairder en de kosten per kilometer liggen lager dan bij een benzineauto. Daarnaast zijn elektrische auto’s ook beter voor het milieu, wat een extra motivatie kan zijn om over te stappen.

Conclusie

De benzineprijzen in Spijkenisse zijn hoog en vormen een grote kostenpost voor veel mensen. Door te letten op prijsschommelingen, te vergelijken tussen verschillende tankstations en te kijken naar alternatieven zoals elektrisch rijden, kun je mogelijk besparen op je brandstofkosten. Wil je meer weten over de actuele benzineprijs in Spijkenisse? Klik dan hier: benzine prijs Spijkenisse.

Gebedstijden Friesland

 

Gebedstijden in Friesland

Friesland is een prachtige provincie in het noorden van Nederland, bekend om zijn uitgestrekte weilanden, meren en pittoreske dorpjes. Maar naast de natuurlijke schoonheid van Friesland, zijn er ook diverse gebedstijden die hier gevolgd worden door de inwoners.

 

 

Islamitische gebedstijden

Voor de moslims in Friesland zijn de gebedstijden van groot belang. Volgens de Islam moeten er vijf keer per dag gebeden worden op vastgestelde tijden. Deze gebedstijden zijn afhankelijk van de stand van de zon en veranderen dus gedurende het jaar. In Friesland kunnen moslims terecht bij verschillende moskeeën om gezamenlijk te bidden op de voorgeschreven tijden.

 

 

Christelijke gebedstijden

Ook binnen het christendom zijn er gebedstijden die gevolgd worden door gelovigen in Friesland. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale momenten voor het ochtendgebed, het avondgebed en het gebed voor het eten. Kerken in Friesland organiseren ook regelmatig gezamenlijke gebedsbijeenkomsten waar mensen van verschillende denominaties bij elkaar komen om te bidden.

 

 

Gebedstijden voor andere religies

Naast de Islam en het christendom zijn er ook in Friesland aanhangers van andere religies die specifieke gebedstijden hanteren. Zo kunnen boeddhisten bijvoorbeeld op bepaalde momenten van de dag mediteren en bidden. Ook voor hindoes en andere geloofsgemeenschappen zijn er gebedstijden die gevolgd worden in Friesland.

 

 

Conclusie

In Friesland zijn er diverse religies vertegenwoordigd die elk hun eigen gebedstijden hanteren. Of je nu moslim, christen, boeddhist of hindoe bent, er zijn altijd mogelijkheden om op de juiste momenten te bidden en je geloof te belijden in Friesland.

 

gebedstijden friesland

Evenementen in Gorinchem

Gorinchem is een bruisende stad waar altijd wel iets te doen is. Of je nu houdt van cultuur, muziek, sport of lekker eten, er is voor ieder wat wils. In dit artikel zullen we een aantal van de leukste evenementen in Gorinchem bespreken. Cultuurevenementen Op cultureel gebied heeft Gorinchem veel…

Evenementen Bodegraven

Bodegraven is een prachtig stadje in Nederland dat bekend staat om zijn bruisende evenementen. Van festivals tot markten en sportevenementen, er is altijd wel iets te doen in Bodegraven. In dit artikel zoomen we in op de verschillende evenementen die dit stadje te bieden heeft.

Festivals

Bodegraven staat bekend om zijn diverse festivals die gedurende het hele jaar plaatsvinden. Een van de populairste festivals is het jaarlijkse Bodegraven Muziekfestival. Dit festival trekt muziekliefhebbers uit het hele land aan en biedt een breed scala aan muziekgenres, van jazz tot pop en klassiek.

Een ander bekend festival in Bodegraven is het Bierfestival. Dit festival is een paradijs voor bierliefhebbers, met een grote selectie ambachtelijke bieren van lokale brouwerijen. Naast het proeven van verschillende bieren, kunnen bezoekers ook genieten van live muziek en lekker eten.

Markten

Naast festivals zijn er ook regelmatig markten in Bodegraven. De bekendste markt is de wekelijkse boerenmarkt, waar lokale boeren hun verse producten verkopen. Hier kun je heerlijke groenten, fruit, kaas en vlees kopen, allemaal rechtstreeks van de boerderij.

Daarnaast is er ook een antiek- en curiosamarkt, waar je kunt rondsnuffelen op zoek naar unieke schatten. Of je nu op zoek bent naar een oude klok, vintage kleding of antieke meubels, je zult zeker iets bijzonders vinden op deze markt.

Sportevenementen

Bodegraven is ook een populaire bestemming voor sportliefhebbers. Er worden regelmatig sportevenementen georganiseerd, zoals hardloopwedstrijden, voetbaltoernooien en tenniscompetities. Het is dan ook niet verrassend dat Bodegraven veel sportfaciliteiten heeft, zoals een zwembad, een tennisbaan en verschillende sportscholen.

Een van de hoogtepunten van het sportkalender is de jaarlijkse Triatlon van Bodegraven. Dit evenement trekt zowel professionele atleten als amateurs aan en biedt een uitdagende race door de prachtige omgeving van Bodegraven.

Conclusie

Kortom, Bodegraven heeft een breed scala aan evenementen te bieden, van festivals tot markten en sportevenementen. Of je nu op zoek bent naar muziek, lekker eten, unieke vondsten of sportieve uitdagingen, Bodegraven heeft het allemaal. Mis zeker niet de kans om de lokale evenementen te ervaren en geniet van alles wat deze stad te bieden heeft!

Voor meer informatie over evenementen in Bodegraven, bezoek de volgende website: evenementen Bodegraven.

Grieks Restaurant Enschede: Proef de Mediterrane Sferen

Het is heerlijk om jezelf af en toe culinair te laten verwennen. En wat is er nu beter dan genieten van de verrukkelijke smaken uit de Griekse keuken? In Enschede is er een fantastisch Grieks restaurant waar je de echte mediterrane sferen kunt proeven. In dit artikel neem ik je mee naar Grieks Restaurant Enschede en vertel ik je alles over de heerlijke gerechten, de gastvrije sfeer en de ervaringen van andere gasten. Lees snel verder en ontdek waarom een bezoek aan dit restaurant absoluut de moeite waard is!

Authentieke Griekse specialiteiten

In Grieks Restaurant Enschede word je ondergedompeld in de Griekse keuken. De menukaart staat vol met overheerlijke gerechten die allemaal met liefde en passie worden bereid. Van moussaka tot souvlaki en van tzatziki tot baklava, je vindt het hier allemaal. De chef-kok gebruikt alleen de beste ingrediënten en hanteert traditionele recepten, waardoor de gerechten een authentieke smaak hebben. Bij Grieks Restaurant Enschede proef je de echte smaak van Griekenland!

Bij een bezoek aan Grieks Restaurant Enschede mag een heerlijke mezze plank niet ontbreken. Deze plank is gevuld met verschillende Griekse hapjes, zoals dolmades, feta, olijven en tzatziki. Het is de perfecte manier om kennis te maken met de diverse smaken en ingredienten uit de Griekse keuken. Daarnaast kun je kiezen uit diverse hoofdgerechten, zoals gegrilde vleesschotels, verse visgerechten en vegetarische opties. Voor ieder wat wils!

Warm onthaal en gastvrijheid

Naast het heerlijke eten staat Grieks Restaurant Enschede ook bekend om zijn warme onthaal en gastvrijheid. Bij binnenkomst word je hartelijk ontvangen door het vriendelijke personeel. Je voelt je meteen welkom en op je gemak. Het personeel neemt uitgebreid de tijd om je te adviseren over de gerechten en je kunt altijd vragen stellen als je iets wilt weten. De bediening is snel en attent, waardoor je optimaal kunt genieten van je avondje uit.

De sfeer in het restaurant is gezellig en warm. De inrichting ademt Griekse sferen en draagt bij aan een authentieke beleving. Je waant je echt even in Griekenland! Of je nu romantisch komt dineren met z’n tweeën, een gezellige avond met vrienden hebt gepland, of een zakelijk etentje organiseert, Grieks Restaurant Enschede biedt voor elke gelegenheid een passende setting.

Ervaringen van gasten

Bij het kiezen van een restaurant is het altijd fijn om te weten wat anderen ervan vinden. De ervaringen van gasten bij Grieks Restaurant Enschede zijn zeer positief. Velen waarderen de authentieke smaken, de vriendelijke bediening en de gezellige sfeer. Gasten roemen vooral ook de ruime keuze aan gerechten en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Het restaurant wordt dan ook regelmatig aangeraden aan vrienden en familie.

Een gast schreef het volgende: “Ik ben laatst met mijn partner naar Grieks Restaurant Enschede geweest en wat hebben we genoten! De gerechten waren stuk voor stuk verrukkelijk en de bediening was erg vriendelijk. We voelden ons echt in Griekenland. Een absolute aanrader!”

Conclusie

Wil je genieten van de heerlijke smaken uit de Griekse keuken, omringd door een warme sfeer en gastvrijheid? Dan is Grieks Restaurant Enschede de place to be. Met een uitgebreid menu vol authentieke Griekse specialiteiten, een vriendelijke bediening en een gezellige ambiance, is een avondje uit hier gegarandeerd een succes. Reserveer snel een tafel en laat je onderdompelen in de Mediterrane sferen van Grieks Restaurant Enschede!

Grieks restaurant Enschede

.

Buienradar Poperinge Meteovista

Het weer is iets waar we dagelijks mee te maken hebben en waar we vaak afhankelijk van zijn. Of je nu van plan bent om een wandeling te maken, een barbecue te organiseren of gewoon wilt weten welke kleding je moet dragen, het weer speelt altijd een belangrijke rol in…

Weer Hoogstraten 14 dagen

Het weer in Hoogstraten kan sterk variëren gedurende 14 dagen. Dit artikel geeft je een overzicht van het verwachte weer in Hoogstraten en helpt je om je voor te bereiden op de komende twee weken.

Weersverwachting voor de komende dagen

De voorspelling voor de komende dagen ziet er als volgt uit:

Maandag: Zonnig met een maximumtemperatuur van 20 graden Celsius.

Dinsdag: Bewolkt met kans op regen. De temperatuur daalt naar 16 graden Celsius.

Woensdag: Gedeeltelijk bewolkt met een lichte bries. De temperatuur blijft stabiel rond de 18 graden Celsius.

Verwachting voor de rest van de week

Vanaf donderdag tot en met het weekend wordt er een mix van zon en wolken verwacht. De temperaturen variëren tussen de 15 en 20 graden Celsius. Er is een kleine kans op regen op vrijdagmiddag, maar over het algemeen blijft het weer droog.

Langere termijn voorspelling

Voor de langere termijn voorspelling, vanaf volgende week maandag, wordt er op dit moment een geleidelijke stijging van de temperaturen verwacht. Verwachtingen tonen aan dat het weer warmer zal worden, met mogelijk temperaturen tot 25 graden Celsius tegen het einde van de week.

Conclusie

In de komende 14 dagen zal het weer in Hoogstraten variëren, met temperaturen die schommelen tussen de 15 en 25 graden Celsius. Het grootste deel van de tijd zal het droog blijven, met hier en daar kans op regen. Voor een gedetailleerde weersverwachting van Hoogstraten voor de komende 14 dagen, bezoek weer Hoogstraten 14 dagen.