Haal je rijbewijs

ICBC moet de wegtests voor klasse 5-, 6- en 7-licenties nog hervatten, maar het zou een goed idee zijn om hierop voorbereid te zijn.

Dat is de boodschap van de mede-eigenaren van de All Weather Driving School, Daryle en Sue Greenizan, die hun huidige en potentiële klanten eraan herinneren om hun lessen op een rij te zetten voor een naadloze overgang naar de vrijheid van de bestuurder.

Scooter theorie

Er zijn lespakketten beschikbaar, maar klanten van de All Weather Driving School kunnen zoveel of zo weinig lessen kiezen als ze willen. Ouders kunnen één les kopen om het vaardigheidsniveau van hun kind te beoordelen, of een klant kan een volledige door ICBC goedgekeurde opleiding voor afgestudeerde licentieprogramma’s kopen die bestaat uit 18 uur theorie en 14 uur instructie in de auto. In deze cursus is de bedrijfswagen zonder extra kosten inbegrepen voor hun rijexamen. scooter theorie examen op jonge leeftijd.

All Weather Driving School is een familiebedrijf in Kelowna dat op 1 juni heropend is na de sluiting vanwege de COVID-19-pandemie. Alle veiligheidsmaatregelen zijn getroffen om de veiligheid van iedereen tijdens rijlessen te waarborgen. De student en instructeur dragen allebei maskers, desinfectiemiddel wordt op elke aanraakzone gespoten, evenals de stoelhoezen, en de ramen worden opengehouden voor luchtcirculatiedoeleinden.

Motor theorie

Het All Weather Driving School-team, geleid door de Greenizans, heeft samen 85 jaar leservaring in Kelowna en klanten kunnen een mannelijke of vrouwelijke instructeur kiezen. motor theorie oefenen online voor makkelijk examen.

‘We hebben een mooie mix van ouderwets onderwijs en ook nieuwe methoden en technieken’, zegt Daryle.

Ongeveer 70% van de klanten van All Weather zijn tieners die op zoek zijn naar hun eerste licentie, terwijl de andere 30% afkomstig is uit een breed deel van de samenleving. Sommigen zijn internationale universiteitsstudenten, anderen zijn senioren en dan zijn er volwassenen die Kelowna nieuw zijn en nog nooit eerder hebben gereden omdat ze in grote steden woonden met efficiënte transportsystemen.