Binance voegt nieuwe Bitcoin-futures toe nu het Crypto-marktvolume bearish wordt

De timing van de lancering onderstreept het vertrouwen van Binance in het potentieel van de Bitcoin-derivatenmarkt, net op het moment dat analisten waarschuwen voor bearish signalen bij instellingen. Binance platform om te traden is zeer druk.

De totale volumes zijn gedaald in de weken na het derde halveringsevenement, ondanks de open belangstelling voor Bitcoin-opties die deze week een record van $ 1,5 miljard bereikte.

filbfilb waarschuwt voor een “bearish” institutionele stemming

Verminderde volumes vallen samen met vergelijkbare rust op markten, met BTC / USD die blijven hangen in een gang onder $ 10.000 en een populaire sentimentindicator, de Crypto Fear & Greed Index, die meerdere dagen in de “neutrale” zone blijft.

Platform voor handel in crypto

Cointelegraph-bijdrager filbfilb suggereert dat in de tussentijd alleen de groei van de marktkapitalisatie van Tether (USDT) de indruk kon compenseren dat de handelsomgeving ‘anders bearish’ was.

“Het meest bullish ding dat op dit moment kan worden gezegd na het zien van bearish instellingen, is de impliciete vraag naar werkloze tether,” zei hij in privécommentaren. Bitmex platform heeft veel populatie.

Gebruikers zullen tot 125x hefboomwerking kunnen inzetten, waarbij de uitrol eerst alleen desktop is voordat een mobiele versie online komt.

Changpeng Zhao, CEO van Bloomberg, zei dat de vraag van gebruikers de beslissing heeft aangewakkerd.

“We hebben de eeuwige toekomst, dus we wilden van langere termijn naar kortere gaan”, vertelde hij de publicatie.

“We hebben veel gebruikers die futures verhandelen op andere platforms met leveringsfutures, en ze vragen ons om leveringsfutures te lanceren zodat ze op één plek kunnen handelen. We lanceren producten op basis van de vraag van gebruikers. ”

De vraag naar tether heeft de neiging om een ​​algehele correlatie te produceren met de prijssterkte van Bitcoin. Deze week ligt de marktkapitalisatie van stablecoin op schema om voor het eerst de grens van $ 10 miljard te overschrijden.